LawRato

Mutual consent divorce. Pls suggest remedy to take it before on year o


17-Oct-2023 (In Divorce Law)
Divorce before completion of on year of marriage. Pls suggest remedy to take it before on year of marriage.
Answers (2)

Answer #1
806 votes
To file a mutual divorce petition, the partners must complete atleast 1 year of marriage period only after that a divorce petition in any circumstances can be filed. for any further queries or details feel free to contact. thank you .
Helpful? LawRato LawRato
Answer #2
634 votes
hello sir mam according to your query you can file a mutual consent petition according to Hindu marriage act section 13b for the more query please contact me immediately definitely I will help you according to your matrimonial issue
Helpful? LawRato LawRato

Disclaimer: The above query and its response is NOT a legal opinion in any way whatsoever as this is based on the information shared by the person posting the query at lawrato.com and has been responded by one of the Divorce Lawyers at lawrato.com to address the specific facts and details.

Report abuse?

Comments by Users

No Comments! Be the first one to comment.

"lawrato.com has handpicked some of the best Legal Experts in the country to help you get practical Legal Advice & help."